Isnin, 26 Mac 2012

cuti-cuti malaysia

Dah lama rasanya tak update pasal diri dan kawan-kawan... Rasa macam tak lengkap, tanpa kawan dan percutian untuk setiap semester diawal pengajian.. Maklumlah duet Ptptn dah masuk, langkah pun diatur mencari destinasi..Wahh dah macam perkara wajib kan.

Aku dan rakan-rakan memilih yang dekat dengan tempat kami iaitu PENANG mai... hahaha.. Tak jauh pun dari UUM ke PENANG ni, amik masa 3 jam kot... tapi kami bertolak malam.. singgah di SP dulu.. menginap


kami bersarapan pagi charkeueyteow di SP jam 1am



Sebenarnya seronok kan kalau berjalan tanpa pikir belajar, sape yang cakap berjalan dan shopping itu tak best?? Ade ke?? mungkin je.. Tapi bagi aku adalah satu kepuasan.. alaaa seperti perempuan dengan shopping tak dapat dipisahkan.. i'm right. hehe

Penang Hill dan Fort Cornwallis yang banyak kami habiskan waktu sesi bergambar.. Almaklum, kami ni bakal graduate yang tak lama lagi, so tyme for we all gather together to take a best moment.. wahh speaking pulak dah, tak pe.. belajar kan.. bila nak lagi nak pandai..



waktu ni adalah waktu yang amat menerujakan juga la, sebab first tyme kereta duk atas feri, memang tak terkata la, indah betul saat melihat ciptaan manusia yang di anugerahkan Allah kpada kita.. Saat teruja belum berakhir, ni baru bermula.. 





tanpa sedar ade barisan yang panjang, ingat kami bertiga tapi bertambah kepada lima, nasib baik korang je, jangan benda lain sudahh mau trauma belaka nanti... nice picture









letih gak nak mengeupload pic ni. tak habis la..sehari pun dah 800..belom 2 @ 3hari.jenuh la bateri kalian semorang. ...  sehari ke PENANG dengan member tak rasa pun letih bagai, yang penting saat bersama yang dihargai..



::::::: Bahagia bersama rakan2, 3tahun perkenalan mengikat sebuah persahabatan yang kukuh, walaupun kadangkala bertikam lidah, tekasar bahasa, tapi kami tetap bersama.. Dedicated tuols My Sayang-Sayang sekalian.. luv uols until heaven :::::::::











1 ulasan: