Jumaat, 13 Januari 2012

♥♥ bicara hati jadi igauan ♥♥

excited masih lagi berbaur ni dalam diri aku, hehe still tersenyum panjang,

agaknya kalau orang tengok mesti cakap aku ngah layang jiwang, tak pun 

paling hot, ngah cintan cintun....  



Semua salah, ...sebenarnya aku baru pas tengok drama bicara hati, biarlah lama siket,tapi still leh kejor 

mengejor kan, dah lama juga aku mencari citer ni, 

nak download malas, ngan tenet yang dah tenat...hOoOooOiiiiii.... Nak tengok tibi, tibi jauh ngan bilik, 

terpaksalah aku korban, tapi tak pe, ramai kaki pen"download" ni..

edisi baru n lama.. makin baik dah si zahlia, pakai tudung...hehehe

Dulu kala, novel bicara hati jela aku dok baca, mengadap berpolohkali ulang yang sama, kalau 

buku study jadi gitu kan best...hehe idok le....


at least sekarang dah kuor drama pulak, cam ombak rindu la.. tapi ombak rindu aku tak ber"feel" sangat,

tengok Maya pakai tudung, hadoii hancus lebus la...kan sekarang da banyak tudung ekspress, pakai dan 

dan cantik...


Bestla kalau bagi aku drama ni, tak tahu la kalau mula-mula ja, tapi keep it  la suh citer ni 

still best, kalau tak peminat cam aku, mula lah angkat punggok,hehe

dah mula lah aku admire ni, part Tengku Syahran aka Sharnaaz n Zahlia aka chempaka wat citer nih hot

, coz dorang memang same la, siyesly, dorang ni kena watak cam novel...

mulalah aku dah nak start melalut dan lintang pukang ayat aku..arghh


malas dah nak naip, hoho nengok ler citer ni bior habis...

 babak yang seterusnya...ooohh really sweet...

p/s : aku ni suke mengkritik citer... yela kiter kan penentu kualiti filem@ drama sekarang...hahhaha






6 ulasan:

  1. haha mesti la nizam,,, dah mmg novel jadi kaki kot.. da ponim nak stdy fm2.. layan je novel

    BalasPadam
  2. waaa...ai like,sy pun ada novel nih tp yg versi lama,yg zahlia x pakai tdg lg tuh..hehehe tp mmg best la tingat time dorang g hnymon pastu zahlia dtg bulan n mintak tlg t.Shahran g beli roti..hahaha =)

    BalasPadam
  3. ahh aini... mmg best sy peminat tegar la novel ni.. dop mngadap byak kali pon xjemu.. hehe

    BalasPadam
  4. hye dik..sory lambt reply msg..adik nak buku MENITI MIMPI ekk...akak masih ade lg...plz pm me kt ajeeyza85@gmail.com

    btw i hv change my url ellebookhouse@blogspot.com

    BalasPadam
  5. ok.. xpe kak... nnt kitew pm akak..

    BalasPadam